Trädfällning Filipstad Hagfors Munkfors Torsby

LMk Trädgård o Fritid Hagfors AB

Trädfällning med mera

Hos oss på LMk Trädgård o Fritid i Hagfors AB får du all hjälp som du kan tänkas behöva inom trädfällning och stubbfräsning. Vi vänder oss till dig som befinner dig i Hagfors, Munkfors, Filipstad eller Torsby med omnejd som behöver vår hjälp med trädfällning. Oavsett om du är företagare eller privatperson är du välkommen att anlita oss. Inget uppdrag är för stor eller för litet. Kvalitet, noggrannhet och effektivitet är vad som präglar LMk Trädgård o Fritid i Hagfors AB som företag, och vi arbetar så hårt som det behövs för att ge dig ett snyggt och hållbart resultat.

Du som kund står i fokus för alla de uppdrag som du kan anlita oss för, och när du bokar oss för trädfällning eller stubbfräsning, ser vi över dina behov och önskemål, för att vi sedan ska kunna ge dig det resultat som du är ute efter.

Har du några som helst frågor eller funderingar kring denna tjänst, eller om någonting annat som rör vårt företag, hör gärna av dig så svarar vi så snabbt som vi kan! Du kan även läsa mer om de övriga tjänster som vi erbjuder här.

Offert för trädfällning

Som potentiell kund till oss så bjuder vi på en offert och du kan då fundera på om du sedan vill anlita oss eller om du avstår. Vi har stor vana vid att fälla träd och vi sätter alltid säkerheten främst när vi genomför trädfällningar. Vår rekommendation är att inte fälla träd på egen hand då det är förenat med risker. Väljer du att vända dig till oss så slipper du råka ut för olyckor. Som privatperson får du nyttja rutavdraget vilket ger en inte obetydlig rabatt på själva kostnaden.